Betingelser og vilkår

GENERELLE BETINGELSER OG VILKÅR

 

Handels- og leveringsbetingelser for handel med bøger og tegneserier fra:

  • Forlaget Fahrenheit
    Stockholmsgade 23, 5. th.
  • 2100 København Ø
    Tlf: 52 50 15 79
    fahrenheit@email.dk
    CVR: 27 36 17 06Priser:
Alle priser er inkl. moms og i danske kr. Der tages forbehold for fejl, prisændringer, udsolgte varer og ændringer i produkter.

Betaling:
Betaling foretages med Dankort og Paypal. Fahrenheit tager pt. ikke mod betaling på andre korttyper og sender ikke pr. efterkrav. Beløbet trækkes på betalingskortet den dag varerne afsendes.

Cookies:
Dine bestillinger bliver lagret via cookies. På den måde kan vores system huske, hvad du har bestilt, og vi har mulighed for at kunne betjene dig bedst muligt.

Levering:
Når du har afgivet din bestilling afsendes ordren normalt inden for 1 – 3 hverdage, medmindre varer skal hjemtages eller endnu ikke er udkommet. De vil blive eksperet, så snart de tilgår forlaget, og så længe lager haves. Fahrenheit sender breve og pakker via Postnord og omdeles herefter indenfor 5 hverdage. Forsendelesomkostninger uanset antal varer er på 30 kr.

Hvis det leverede ikke svarer til bestillingen, skal vi have besked hurtigst muligt efter modtagelsen af varerne. Bliver vi ikke kontaktet inden for 14 dage efter modtagelsen, betragtes ordren som korrekt leveret.

Modtager du en pakke der er beskadiget under forsendelsen eller ikke er intakt, skal du anmelde fejlen til dit postkontor ved varemodtagelsen.

Reklamations-, retur- og fortrydelsesret:
Hvis du mod forventning fortryder dit køb, kan du inden for 14 dage fra den dato du har modtaget varen fortryde dit køb. Efterfølgende har du 14 dage til at sende varen retur. Når varen er modtaget retur tilbageføres købesummen til din dankortkonto inden for 14 dage.

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen.

Returpakker sendt på opkrævning modtages ikke, men vi dækker udgiften til den billigste returporto, hvis vi har ekspederet forkert.

Vedlæg altid en kopi af din ordre eller faktura og gerne din begrundelse for returnering.

Vores varer er følsomme over for stød, og derfor er korrekt emballering nødvendig. Hvis du returnerer varer skal de pakkes og sendes i samme type emballage, som du modtog dem i.

På alle varekøb er der 24 måneders reklamationsret.

Returvarer sendes til:
Fahrenheit
Stockholmsgade 23, 5. th.
2100 København Ø

Alder:
Du skal være fyldt 18 år for at handle hos Fahrenheit. Er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

 
Har du spørgsmål?
Hvis du har yderligere spørgsmål er du velkommen til at ringe til på telefon 52 50 15 79 (hverdage kl. 10 – 16) eller til at skrive til os på fahrenheit@email.dk

Forlaget-Fahrenheit.dk © 2014