The walking dead

Display: List / Grid
Show:
Sort By:
Rick Grimes og hans lille følge har søgt tilflugt i et affolket fængsel, der indtil videre giver dem så tilpas meget beskyttelse, at de kan opbygge et nogenlunde normalt liv. Ricks kone, Lori, skal føde deres næste barn, og konstant må de ud i området omkring fængslet for at finde fornødenheder. Men er deres nyvundne sikkerhed blot en stakket frist? Robert Kirkmans fortælling er en fintmask..
99 DKK
Rick Grimes og hans lille følge er taget til fange i Woodbury, der ledes af voldspsykopaten med det demokratiske navn Guvernøren. Han styrer med hård hånd den lille by med gladiatorkampe som doping for borgerne. Rick må selvfølgelig væk derfra og hjem til sine kammerater, søn og gravide kone i det nærliggende fængsel. Men flugten går langtfra som planlagt ... Robert Kirkmans fortælling er ..
99 DKK
Fra det nogenlunde zombiesikre fængsel ser betjent Rick Grimes og hans gruppe af overlevende en helikopter styrte ned i nærheden. Rick tager – imod hans gravide kones vilje – med et lille følge af sted for at undersøge det nærmere, og det fører dem til den nærliggende Woodbury, der ledes diktatorisk af den sadistiske psykopat Guvernøren. Blandt meget er det lykkes ham at indrettet den lille by ..
99 DKK
I betjent Rick Grimes og hans gruppe af overlevendes søgen efter et sikkert sted at være, prøver de at gøre et fængsel zombiefrit. Men snart viser de levende døde – selv om der ikke synes at være nogen ende på dem – sig at være det mindste problem, da den lille gruppe med mødet med de af fængslets oprindeligt indsatte, der har overlevet katastrofen, kastes ud i den ene magtkamp efter den anden...
99 DKK
Betjent Rick Grimes og hans gruppe af overlevende efter zombiekatastrofen er på udkig efter et sikkert sted at slå sig ned. Men hver gang de tror at have fundet tryghed, brydes idyllen af zombierne. Efter at være blevet overrasket lidt for mange gange, når de til et fængsel med uanede muligheder for beskyttelse. Desværre er det dog ikke forladt, og stedets mange zombier skal snart vise sig at v..
99 DKK
Betjent Rick Grimes og hans gruppe af overlevende efter zombiekatastrofen er på udkig efter et sikkert sted at slå sig ned. Hver gang de tror at have fundet tryghed, brydes idyllen dog af zombierne. Men så når de til Wiltshire Estates, og står lykken dem så endelig bi ...? Robert Kirkmans fortælling er en fintmasket historie om en gruppe overlevende, der må se familien, fjernsynet, arbejde..
99 DKK
Robert Kirkmans fortælling er en fintmasket historie om en gruppe overlevende, der må se familien, fjernsynet, arbejdet, internettet og alle andre dagligdags gøremål og fornødenheder miste deres relevans, da jorden uvis af hvilken grund invaderes af levende døde, der med et enkelt bid forvandler offeret til en af dem selv, en savlende og rallende zombie. Læs med fra nr. 1, hvis du har nerver ..
99 DKK
Forlaget-Fahrenheit.dk © 2014