Alle udgivelser

Display: List / Grid
Show:
Sort By:
Esben er stadig bitter. Og det er der egentlig ikke noget at sige til. Han har rundet de 40, han sidder fast i det folkeskolelærerjob, han hader, og det er lykkedes for hans ekskone Karla ikke alene at få gennemtrumfet en skilsmisse, men også at få ham vippet ud af deres fælles parcelhus i Ølstykke. Nåh ja, og så er han flyttet ind hos sin MOR, fordi ingen har fundet en lejlighed til ham en..
169 DKK
Domstolen har som straf for drab og ulovlig besiddelse af narkotika forvist politibetjenten Throndr til en isoleret fangekoloni i det nordlige område. Da en apokalyptisk katastrofe rammer verden udenfor, er Throndr og fangerne alene og forladt midt i isvinteren. Med sin imponerende statur og brutale metoder bliver Throndr en del af trojkaen, en trio, der leder fængslets urolige mordere og ..
199 DKK
"Ørne Rejser" er historien om tegneseriefiguren Montana Eriksen og forfatteren af "Ørne Rejser", Anders Christian Eriksen. Om det siger forfatteren: "Myren Montana Eriksen er et egoistisk, ondskabsfuldt og destruktivt væsen, som vandrer rundt i en unavngiven verden og er et røvhul over for dem han møder på sin vej. Som serien udvikler sig, begynder jeg (mig selv, forfatteren/tegneren Anders C..
199 DKK
”Kærlighed og arbejde er hjørnestenene i vores menneskelighed”, siger Sigmund Freud, og med striben Mongo Business har den hårdtarbejdende tegner, illustrator og satiriker Ib Kjeldsmark brugt alle de ressourcer, der skal til for at få succes. For som Noel Coward altid har sagt, ”arbejdet er meget sjovere end sjov”, og med Mongo Business har Ib K. fuldt den buzz line, at ”arbejdsglæden star..
199 DKK
I et drømmeagtigt og underfundigt billedsprog følger læseren drengen Eli gennem en række dramatiske møder med en skovpige, en gylden hval, talende traner, samt en avislæsende trold. Alt dette sker imens at Eli forsøger at overbevise en talende og bevidst kongekrone om, at han selv kunne blive en rigtig konge og bære kronen på sit hoved. Siden 2014 har Rasmus Svarre arbejdet på et nordisk æ..
149 DKK
Henrik List vender tilbage til Los Angeles for i et nyt rejseessay at gøre status over byens udvikling igennem de 20 år, han har besøgt den. Resultatet er den første litterære, danske guide til L.A., dette tilsyneladende endeløse storbylandskab i det sydlige Californien, som flere og flere danskere rejser til. En grundig, underholdende og informationsfyldt alternativ rejsebog til de rejsende,..
199 DKK
Shirley Jacksons ”Lotteriet” - en af de helt store amerikanske noveller - løfter langsomt sløret for de grumme elementer, der udgør et årligt ritual i et lille samfund i et landligt Amerika. Ritualets oprindelse er for længst glemt, og andre byer har allerede opgivet det, men disse landsbybeboere holder fast i traditionen af vane, på grund af overtroiske forventninger til en bedre høst og de ..
199 DKK
Efteråret 1938. Spanien er i borgerkrig, da Max Fridman, tidligere kombattant i De Internationale Brigader, opsøges i sit hjem af sin gamle ven Guido Treves’ hustru. Hun fortæller, at Treves ikke har ladet høre fra sig i lang tid, og derfor beder hun om Fridmans hjælp. Mod sin vilje drager han til Barcelona for at finde sin forsvundne kammerat. En rejse, der bringer ham tæt på krigens rædsl..
249 DKK
40 års kunstplakater fortæller historien om Copenhagen Jazz Festival I juli 2018 afholdes den 40. udgave af Copenhagen Jazz Festival, og som optakt til og fejring af jubilæet udgiver forlaget Fahrenheit og Copenhagen Jazz Festival Fonden bogen Fyrre kunstplakater, én jazzfestival. Copenhagen Jazz Festival har hvert år udvalgt en dansk billedkunstner til at lave den officielle festival..
199 DKK
Manfred boller med Sascha, men keder sig bravt i forholdet. Allerhelst vil han have Tobias, især når han er i sort latex med gasmaske. Hans sambo, Dörte, en gammel veninde, savner en fast samlever, men ender hele tiden med sin ulykkelige forelske, den utåleligelige smart ass Udo. Den daglige trummerum er med andre ord udfordret max hvad kærlighed angår! Så en dag bliver Dörte kontaktet..
199 DKK
Det var i 1980’erne at den italienske Serie A tiltrak de bedste fodboldspillere i verden. Michael Laudrup i Juventus (1985-89) og Preben Elkjær i Hellas Verona (1984-88). Over dem alle strålede imidlertid argentineren Diego Maradona. I 1984 kom han til Napoli, der af de dominerende klubber i Norditalien ikke blev regnet for det store som så meget andet fra den sydlige del af landet. Men med Mar..
199 DKK
To ikke tidligere oversatte noveller af Charles Bukowski − med illustrationer af Robert Crumb. Oversat af Henrik List "Tag din kærlighed med til mig" Gloria er indlagt på et psykiatrisk hospital langt hjemmefra, og hendes mand Harry, der er checket ind på et motel i nærheden, kommer på besøg. Uden at dette ligefrem vækker begejstring hos Gloria, selvom stedets patroniserende overlæge..
149 DKK
Nøgenhed er gratis, Flemming – den ufortalte historie. At fortælle at der er en historie, og lade det være op til læseren at udfolde fortællingen er et greb der for den der er med på legen åbner op for ofte ganske overraskende handlinger. At tale i billeder er ikke sjældent en noget forvirrende disciplin, da billeder ofte avler billeder med drømmende underbevidst logik og ikke altid i fa..
199 DKK
Rick Grimes og hans lille følge har søgt tilflugt i et affolket fængsel, der indtil videre giver dem så tilpas meget beskyttelse, at de kan opbygge et nogenlunde normalt liv. Ricks kone, Lori, skal føde deres næste barn, og konstant må de ud i området omkring fængslet for at finde fornødenheder. Men er deres nyvundne sikkerhed blot en stakket frist? Robert Kirkmans fortælling er en fintmask..
99 DKK
Illustratoren Morten Voigt og forfatteren og journalisten Kim Schou har i samarbejde skabt ”Pyt”, en skæbnefortælling om en falleret, unavngiven forfatter, der gerne vil hjælpe sin datter, men på grund af skriveblokering har svært ved at levere det manuskript, han har fået forskud på og i øvrigt givet videre til sin nødlidende datter. Men ned i hans turban dumper et færdigskrevet manuskrip..
199 DKK
Fandenivoldsk + Hola Ghosts vinyl "Hate & Fight" Hvid 45 rpm hvid vinyl: Side A: Hate / To Love and Let Die Side B: Fight / Funeral March Teaser her! Oprindelig pris for begge: 290,-   En hæsblæsende og fandenivoldsk fortælling om kærlig og had, om tilgivelse og hævn. Og zombier Og gangstere Og freaks Og dinosaurus-sex Da de to ekstreme cirkusartist..
249 DKK
En hæsblæsende og fandenivoldsk fortælling om kærlig og had, om tilgivelse og hævn. Og zombier Og gangstere Og freaks Og dinosaurus-sex Da de to ekstreme cirkusartister, Jack Bradley og Tia Nwasome, bliver myrdet på deres bryllupsdag, indgår kærlighedens gudinde, Afrodite, det ultimative væddemål med krigsguden Ares: Hvis Jack og Tia bliver bragt til live igen, vil de så efterleve ..
169 DKK
Bog + spillekort! Her er Tjalle – den søde lille rotte, der elsker at gå opdagelse og have det sjovt. Følg med, når Tjalle finder forskellige ting – og møder en ny ven! Børnebog af grafikeren og illustratoren Leo Scherfig. Om værket siger han:” Et pyskologisk supplement til Albert Camusø bøger for den 3-5-årige læser.” Bør indtages med forsigtighed! Leo Scherfig ”Fire..
149 DKK
Her er Tjalle – den søde lille rotte, der elsker at gå opdagelse og have det sjovt. Følg med, når Tjalle finder forskellige ting – og møder en ny ven! Børnebog af grafikeren og illustratoren Leo Scherfig. Om værket siger han:” Et pyskologisk supplement til Albert Camusø bøger for den 3-5-årige læser.” Bør indtages med forsigtighed! Leo Scherfig ”Fire søde historier om Tja..
99 DKK
Kulkælderen 4 er (surprise) den fjerde udgivelse i tegnestuen Kulkælderens løbende antologiserie. Som det nu er tilfældet med gode antologier har den et tema – men i stedet for ord, har vi valgt et foto som springbræt. Udfordringen blev, at alle på en eller anden måde skulle lade fotoets motiv indgå i sin fortælling (se fotoet i bogen overfor kolofonen). Det blev til et mørkt spring ned i ..
79 DKK
Søen er det eneste sted, hvor man kan gemme sig for det brutale og nidkære vagtmandskab, der i Henriette Rostrup og Michael Schiøler Tingsgårds dystopiske graphic novel er sat til at opretholde forbud mod løsgængeri. Vi følger en unavngiven person, der med sin følgesvend er på evig flugt i bydelen Nørrebro i et fremtidigt København, hvor ”gravhundestore rotter piler hen over mudderet, gnaver ..
169 DKK
Kanariefuglen Mozart var Zoologisk Haves største attraktion. Ved at fløjte alle komponisten Mozarts kompositioner, henrykkede den havens publikum. Men en dag blev han lidt for ivrig i sin fløjten, et kæmpe brag lød, og så gik alt galt for den ellers så populære kanariefugl … ”Højt at pippe …” er skrevet af Lisbeth Valgren og illustreret af Nuka K. Godtfredsen, der også står bag bøgerne o..
69 DKK
"Ligesom jeres bil sviner, producerer jeres livsstil svin som mig!", siger hovedpersonen i finske Jyrki Nissinen (f. 1982) tegneseriemastodont om Borgtron. Borgtron er et misfoster. Han ser ud, som om et rumskib lige har kastet ham ned i Finlands mørke skove. Han er et lille alkoholisk svin, som hader sex. Han er selvdestruktiv, men også entreprenant, handlekraftig og til tider voldsom n..
149 DKK
Mathilda vender hjem til sin barndomsby for første gang i mange år. Hendes mor ligger i koma, og mens Mathilda venter på, at hun vågner, bliver hun konfronteret med fortidens genfærd. Anna Degnbols graphic novel er en bevægende og smukt fortalt historie om at vende hjem i traditionen for magisk realisme. Anna Degnbol (årgang 1993) studerer visuel kommunikation på Kunstakademiets Desig..
199 DKK
Paperback-udgaven! 5 stjerner: "Et imponerende helstøbt og flot album." Jyllands-Posten (Jakob Stegelmann) 5 stjerner: "Et overraskende sammenhængende album, hvor de tre tegnere hver især rammer stemninger og steder lige på kornet." Peter Hartung (Galleri Comicart.dk) "Det er både en bedrift og en rigtig god idé, for Lists prosa emmer i den grad af metaforer og billedskab..
149 DKK
Inktober blev opfundet i 2009 af Jake Parker. Han ville gerne blive bedre til at tegne med tusch, så han gav sig selv den udfordring at lave en tuschtegning hver eneste dag i oktober måned. Inktober er siden vokset og er blevet en tilbagevendende begivenhed. Og nu er jeg også hoppet med på bølgen. Jeg har så yderligere givet mig selv det benspænd, at tegningen skulle laves i et..
149 DKK
Er der noget sjovere end en skilsmisse?! Esben er 39 år, engelsklærer og lige flyttet i hus med sin kone Karla og deres datter Mille på 3 år. Alt er altså godt og dejligt. Men så er det, at Karla vil skilles. Hvordan håndterer man pludselig, at livet som man kender det, rives fra hinanden? Hvordan ser det ud – fra mandens side – når et ægteskab imploderer, og kampen om værdighed, hus o..
169 DKK
”Ingen vil tro denne historie. Havde jeg ikke selv set det hele med mine egne øjne og følt det på min egen krop, ville jeg pure have afvist hændelsen som det rene nonsens.” En traumatiseret mand tager os tilbage til dengang, han var ung, studerende og tog et job som opsynsmand ved et fyr på spidsen af en landtange på Fyn. Det der skulle have været en nem tjans, et ideelt studiejob over j..
169 DKK
Den pokkers jul er vendt tilbage, og endnu engang tager den vrisne julemand en runde til alverdens børn. Forlaget Fahrenheit genudsender briten Raymond Briggs respektløse julehistorie, der til trods for det siden udgivelse i 1973 har hørt til en af julens mest elskede billedbøger. ”Julemanden” er skabt af den engelske illustrator, børnebogsforfatter og serieskaber Raymond Redvers Briggs ..
149 DKK
I juni 2015 samlede SPOT det første redaktionsmøde i Det Kongelige Biblioteks Have, Grundlovsdag og 100 året for at fruentimmere og tjenestefolk fik lov at deltage i demokratiet. Efter tre timers intensivt tegne- og skrivearbejde udkom satiremagasinet SPOT for første gang på tryk for "at sætte ild i røven på alverdens autoriteter", magthavere af alle slags - for selv de ikke særligt magtfulde..
199 DKK
Forlaget-Fahrenheit.dk © 2014