Alle udgivelser

Display: List / Grid
Show:
Sort By:
Nøgenhed er gratis, Flemming – den ufortalte historie. At fortælle at der er en historie, og lade det være op til læseren at udfolde fortællingen er et greb der for den der er med på legen åbner op for ofte ganske overraskende handlinger. At tale i billeder er ikke sjældent en noget forvirrende disciplin, da billeder ofte avler billeder med drømmende underbevidst logik og ikke altid i fa..
199 DKK
Rick Grimes og hans lille følge har søgt tilflugt i et affolket fængsel, der indtil videre giver dem så tilpas meget beskyttelse, at de kan opbygge et nogenlunde normalt liv. Ricks kone, Lori, skal føde deres næste barn, og konstant må de ud i området omkring fængslet for at finde fornødenheder. Men er deres nyvundne sikkerhed blot en stakket frist? Robert Kirkmans fortælling er en fintmask..
99 DKK
Illustratoren Morten Voigt og forfatteren og journalisten Kim Schou har i samarbejde skabt ”Pyt”, en skæbnefortælling om en falleret, unavngiven forfatter, der gerne vil hjælpe sin datter, men på grund af skriveblokering har svært ved at levere det manuskript, han har fået forskud på og i øvrigt givet videre til sin nødlidende datter. Men ned i hans turban dumper et færdigskrevet manuskrip..
199 DKK
Fandenivoldsk + Hola Ghosts vinyl "Hate & Fight" Hvid 45 rpm hvid vinyl: Side A: Hate / To Love and Let Die Side B: Fight / Funeral March Teaser her! Oprindelig pris for begge: 290,-   En hæsblæsende og fandenivoldsk fortælling om kærlig og had, om tilgivelse og hævn. Og zombier Og gangstere Og freaks Og dinosaurus-sex Da de to ekstreme cirkusartist..
249 DKK
En hæsblæsende og fandenivoldsk fortælling om kærlig og had, om tilgivelse og hævn. Og zombier Og gangstere Og freaks Og dinosaurus-sex Da de to ekstreme cirkusartister, Jack Bradley og Tia Nwasome, bliver myrdet på deres bryllupsdag, indgår kærlighedens gudinde, Afrodite, det ultimative væddemål med krigsguden Ares: Hvis Jack og Tia bliver bragt til live igen, vil de så efterleve ..
169 DKK
Bog + spillekort! Her er Tjalle – den søde lille rotte, der elsker at gå opdagelse og have det sjovt. Følg med, når Tjalle finder forskellige ting – og møder en ny ven! Børnebog af grafikeren og illustratoren Leo Scherfig. Om værket siger han:” Et pyskologisk supplement til Albert Camusø bøger for den 3-5-årige læser.” Bør indtages med forsigtighed! Leo Scherfig ”Fire..
149 DKK
Her er Tjalle – den søde lille rotte, der elsker at gå opdagelse og have det sjovt. Følg med, når Tjalle finder forskellige ting – og møder en ny ven! Børnebog af grafikeren og illustratoren Leo Scherfig. Om værket siger han:” Et pyskologisk supplement til Albert Camusø bøger for den 3-5-årige læser.” Bør indtages med forsigtighed! Leo Scherfig ”Fire søde historier om Tja..
99 DKK
Kulkælderen 4 er (surprise) den fjerde udgivelse i tegnestuen Kulkælderens løbende antologiserie. Som det nu er tilfældet med gode antologier har den et tema – men i stedet for ord, har vi valgt et foto som springbræt. Udfordringen blev, at alle på en eller anden måde skulle lade fotoets motiv indgå i sin fortælling (se fotoet i bogen overfor kolofonen). Det blev til et mørkt spring ned i ..
79 DKK
Søen er det eneste sted, hvor man kan gemme sig for det brutale og nidkære vagtmandskab, der i Henriette Rostrup og Michael Schiøler Tingsgårds dystopiske graphic novel er sat til at opretholde forbud mod løsgængeri. Vi følger en unavngiven person, der med sin følgesvend er på evig flugt i bydelen Nørrebro i et fremtidigt København, hvor ”gravhundestore rotter piler hen over mudderet, gnaver ..
169 DKK
Kanariefuglen Mozart var Zoologisk Haves største attraktion. Ved at fløjte alle komponisten Mozarts kompositioner, henrykkede den havens publikum. Men en dag blev han lidt for ivrig i sin fløjten, et kæmpe brag lød, og så gik alt galt for den ellers så populære kanariefugl … ”Højt at pippe …” er skrevet af Lisbeth Valgren og illustreret af Nuka K. Godtfredsen, der også står bag bøgerne o..
69 DKK
"Ligesom jeres bil sviner, producerer jeres livsstil svin som mig!", siger hovedpersonen i finske Jyrki Nissinen (f. 1982) tegneseriemastodont om Borgtron. Borgtron er et misfoster. Han ser ud, som om et rumskib lige har kastet ham ned i Finlands mørke skove. Han er et lille alkoholisk svin, som hader sex. Han er selvdestruktiv, men også entreprenant, handlekraftig og til tider voldsom n..
149 DKK
Mathilda vender hjem til sin barndomsby for første gang i mange år. Hendes mor ligger i koma, og mens Mathilda venter på, at hun vågner, bliver hun konfronteret med fortidens genfærd. Anna Degnbols graphic novel er en bevægende og smukt fortalt historie om at vende hjem i traditionen for magisk realisme. Anna Degnbol (årgang 1993) studerer visuel kommunikation på Kunstakademiets Desig..
199 DKK
Paperback-udgaven! 5 stjerner: "Et imponerende helstøbt og flot album." Jyllands-Posten (Jakob Stegelmann) 5 stjerner: "Et overraskende sammenhængende album, hvor de tre tegnere hver især rammer stemninger og steder lige på kornet." Peter Hartung (Galleri Comicart.dk) "Det er både en bedrift og en rigtig god idé, for Lists prosa emmer i den grad af metaforer og billedskab..
149 DKK
Inktober blev opfundet i 2009 af Jake Parker. Han ville gerne blive bedre til at tegne med tusch, så han gav sig selv den udfordring at lave en tuschtegning hver eneste dag i oktober måned. Inktober er siden vokset og er blevet en tilbagevendende begivenhed. Og nu er jeg også hoppet med på bølgen. Jeg har så yderligere givet mig selv det benspænd, at tegningen skulle laves i et..
149 DKK
Er der noget sjovere end en skilsmisse?! Esben er 39 år, engelsklærer og lige flyttet i hus med sin kone Karla og deres datter Mille på 3 år. Alt er altså godt og dejligt. Men så er det, at Karla vil skilles. Hvordan håndterer man pludselig, at livet som man kender det, rives fra hinanden? Hvordan ser det ud – fra mandens side – når et ægteskab imploderer, og kampen om værdighed, hus o..
169 DKK
”Ingen vil tro denne historie. Havde jeg ikke selv set det hele med mine egne øjne og følt det på min egen krop, ville jeg pure have afvist hændelsen som det rene nonsens.” En traumatiseret mand tager os tilbage til dengang, han var ung, studerende og tog et job som opsynsmand ved et fyr på spidsen af en landtange på Fyn. Det der skulle have været en nem tjans, et ideelt studiejob over j..
169 DKK
Den pokkers jul er vendt tilbage, og endnu engang tager den vrisne julemand en runde til alverdens børn. Forlaget Fahrenheit genudsender briten Raymond Briggs respektløse julehistorie, der til trods for det siden udgivelse i 1973 har hørt til en af julens mest elskede billedbøger. ”Julemanden” er skabt af den engelske illustrator, børnebogsforfatter og serieskaber Raymond Redvers Briggs ..
149 DKK
I juni 2015 samlede SPOT det første redaktionsmøde i Det Kongelige Biblioteks Have, Grundlovsdag og 100 året for at fruentimmere og tjenestefolk fik lov at deltage i demokratiet. Efter tre timers intensivt tegne- og skrivearbejde udkom satiremagasinet SPOT for første gang på tryk for "at sætte ild i røven på alverdens autoriteter", magthavere af alle slags - for selv de ikke særligt magtfulde..
199 DKK
En professor ved Institut for Forhistorisk Arkæologi deltager i en ekspedition, der har til formål at bringe mere viden om Epifaniens urtidsrige. Før ankomsten rammes ekspeditionen af noget, der tilsyneladende virker som en altødelæggende naturkatastrofe. Efter professoren kommer til sig selv og finder de få andre overlevende, opdager han, at de er alene i et goldt landskab omgivet af Epifani..
169 DKK
Det er ingeniører, der får Danmark til at hænge sammen. Ingeniøren er kongen inden for alt: byggeri, elektronik, maskin, kemi, design, infrastruktur, produktion - kan vi blive ved? Men hvad får egentlig ingeniører til at hænge sammen? Hvad foregår der i hovedet på disse tekniske begavelser, hvad får ingeniører til at trække på smilebåndet? Disse spørgsmål har tegneren Lars Refn..
199 DKK
Goddag. Jeg er Thomas Alsop. Magiker. Illusionist. Mediesensation. De fleste af jer kender mig allerede fra mit succesfulde og ekstremt populære reality spøgelsesjæger-show, Thomas Alsop – paranormal detektiv ... Det er der, hvor jeg kommer omkring i byen og bare er for fed. Hvor jeg spreder mine gode vibrationer gennem magiens mirakler. Udover at være et komisk geni, så er jeg også Manhatt..
149 DKK
Som bekendt er det hårdt at være superhelt. Med overnaturlige kræfter følger et kæmpeansvar, og omverdenens forventninger er derfor skyhøje. Bedre bliver det ikke, når man føler sig overset af de andre supermennesker – skurke som helte – og ikke føler, at man slår til. Værst er det dog, når man på en café skal vælge hvilken type kaffe, der netop lige nu er den mest hipstersmarte at drikke! ..
99 DKK
"Drengen der krøb" i vask handler om en dreng, der tit bliver ret beskidt, for han kan ikke lade være med at spille fodbold hele tiden. Pyt med det, siger hans far og mor, du kan jo bare vaske dig. Men en dag opdager han, at han bliver en lille smule mindre, hver gang han har været i bad. Han kan se det inde i spejlet. Og næste dag er det værre. Det er der kommet en finurlig og varm hø..
149 DKK
Løvinden, Karen Blixen, var en kvinde forud for sin tid – for stor til sit land og for vild til sit køn. Det forstår franske Anne-Caroline Pandolfo at skildre med sin fantasifulde fortolkning af den eventyrlystne fortællerskes liv. Med danske Terkel Risbjergs poetiske akvareltegninger er der her skabt et bevægende og billedskønt portræt af et af dansk litteraturs største unika. Den un..
249 DKK
En billedbog for børn ca. 5-9 år: ”Hvad vil du være når du bliver stor?” tager sin læser med på en billedrig rejse, hvor drengen Leo forsøger at finde frem til det svar, de voksne så stædigt og hele tiden efterspørger. Leo ved ikke, hvad han vil være. Hver gang han bliver spurgt, svarer han noget nyt. Den ene dag vil han være frisør, den næste ambulanceredder. Måske det i sidste ende er all..
169 DKK
En ganske almindelig handelsrejsende, Gregor Samsa, vågner pludselig en morgen og finder sig forvandlet til et insekt. Franz Kafkas ”Forvandlingen” (”Die Verwandlung”), skrevet i 1912, har utvivlsomt en af litteraturhistoriens mest berømte indledninger. Og som i mange andre af Kafkas værker slås tonen an for århundredets fortællinger – fiktive som nonfiktive - med temaer som fremmedgjorthe..
199 DKK
Brahe/Hansn har rumsteret i nogle år med ”Djyon Dære”, ”Sydstjernen” og ”Atomvinterbørn”, og er nu klar med deres magnus opus, det imponerende 184 siders alt-favnende ”Okkult mekanik” – en mastodontisk, magisk og filosofisk fortælling om en mand, der vil fremmane en ny verdensorden. Magnus Finkel er arbejdsløs, men også okkultist. Han har anskaffet sig blues-legenden Robert Johnsons støv..
199 DKK
Oprindelig pris: 299,- 54 nulevende danske tegnere har kastet sig over den danske tegnings historie fra begyndelsen af 1800-tallet og frem Danske bladtegnere og forlaget Fahrenheit udsender i samarbejde ”Tegnere tegner tegnere”, der i tegneserieform tegner og skriver biografier om nogle af Danmarks største tegnere gennem tiden. Hvert portræt har sit opslag, med tegningen på højresid..
199 DKK
Året er 2027. Jordens vejrsystemer er brudt sammen. Den funklende metropol, Aurinko, er druknet. Fanget i et oversvømmet metrosystem, blandt 10.000 andre sjæle, finder vi Nikki. Hun lever sit liv i det unge undergrundsmiljø med arkadespil og smarte jakker på dagsordenen. Lige indtil hendes bror dukker op som biomekanoid. Nu er Nikki pludselig led i et oprør mod Præsident Putkos tyranniske sty..
149 DKK
Oprindelig pris: 199,- "Splat og pjat går ubesværet hånd i hånd med fine art og referencer til den store kunst" Fra bogens forord af Jan Sneum Grafikeren, billedkunstneren, musikeren, forlæggeren og tegneserieskaberen Zven Balslevs værker udfoldes for første gang i den retrospektive samling ”Pulp magma”. Bogen indeholder tegninger, grafik, plakater, flyers, pladecovers, kunstpubli..
99 DKK
Forlaget-Fahrenheit.dk © 2014