Graphic novels

Den nye strømning indenfor tegneserien, hvor læseoplevelsen ofte er af skønlitterær karakter.

Display: List / Grid
Show:
Sort By:
Livet i Cool Valley, en forstad til St. Louis, Missouri, i starten af 1970’erne er ikke præget af materiel rigdom, til gengæld ikke fattig på oplevelser for den 12-årige Craig Frank og hans venner i nabolaget. Til trods for drengeverdens hårdhed og præg af survival of the fittest i leg og alvor, anes en solidaritet blandt barndomskvarterets unger. Ikke mindst, da den helt store katastrofe i..
249 DKK
ÅRETS JULEKNALDTILBUD: KØB ”PUSSYLAND EXPRESS” GRAPHIC NOVEL + NOVELLESAMLINGEN ”PUSSYLAND” (INKL. SPOKEN WORD-CD MED BL.A. JOKEREN) FOR KUN 249 KR.!!! Graphic novel-udgaven fik følgende med på vejen af pressen: 5 stjerner: "Et imponerende helstøbt og flot album." Jyllands-Posten (Jakob Stegelmann) 5 stjerner: "Et overraskende sammenhængende album, hvor de tre tegnere hver især..
249 DKK
Den amerikanske bluessanger og -guitarist Robert Johnson (1911-1938) er ikke kun en af de største musiklegender, men også en af de mest sagnomspundne. Ved sin død i 1938 som 27-årig efterlod han sig blot 29 singleindspilninger, som alle havde solgte et beskedent antal eksemplarer mens han levede. Først i 1960’erne, da numre blev samlet og genudsendt på to lp-plader, opdagedes hans epokeg..
199 DKK
45 procent af alle danskere har svært ved at sove, og især unge kvinder mellem 16 og 24 år kæmper med søvnen, viste tal fra Sundhedsstyrelsen tidligere i år. Illustrator og designer Lena Nicolajsen er en af dem, der kender problemet. I sin nye grafiske novelle Når jeg skal sove skildrer hun en nat, hvor tankerne står i kø, mobilen trækker, og de små timer skrider fremad, uden at søvnen hel..
79 DKK
Domstolen har som straf for drab og ulovlig besiddelse af narkotika forvist politibetjenten Throndr til en isoleret fangekoloni i det nordlige område. Da en apokalyptisk katastrofe rammer verden udenfor, er Throndr og fangerne alene og forladt midt i isvinteren. Med sin imponerende statur og brutale metoder bliver Throndr en del af trojkaen, en trio, der leder fængslets urolige mordere og ..
199 DKK
"Ørne Rejser" er historien om tegneseriefiguren Montana Eriksen og forfatteren af "Ørne Rejser", Anders Christian Eriksen. Om det siger forfatteren: "Myren Montana Eriksen er et egoistisk, ondskabsfuldt og destruktivt væsen, som vandrer rundt i en unavngiven verden og er et røvhul over for dem han møder på sin vej. Som serien udvikler sig, begynder jeg (mig selv, forfatteren/tegneren Anders C..
199 DKK
Shirley Jacksons ”Lotteriet” - en af de helt store amerikanske noveller - løfter langsomt sløret for de grumme elementer, der udgør et årligt ritual i et lille samfund i et landligt Amerika. Ritualets oprindelse er for længst glemt, og andre byer har allerede opgivet det, men disse landsbybeboere holder fast i traditionen af vane, på grund af overtroiske forventninger til en bedre høst og de ..
199 DKK
Efteråret 1938. Spanien er i borgerkrig, da Max Fridman, tidligere kombattant i De Internationale Brigader, opsøges i sit hjem af sin gamle ven Guido Treves’ hustru. Hun fortæller, at Treves ikke har ladet høre fra sig i lang tid, og derfor beder hun om Fridmans hjælp. Mod sin vilje drager han til Barcelona for at finde sin forsvundne kammerat. En rejse, der bringer ham tæt på krigens rædsl..
249 DKK
Manfred boller med Sascha, men keder sig bravt i forholdet. Allerhelst vil han have Tobias, især når han er i sort latex med gasmaske. Hans sambo, Dörte, en gammel veninde, savner en fast samlever, men ender hele tiden med sin ulykkelige forelske, den utåleligelige smart ass Udo. Den daglige trummerum er med andre ord udfordret max hvad kærlighed angår! Så en dag bliver Dörte kontaktet..
199 DKK
Det var i 1980’erne at den italienske Serie A tiltrak de bedste fodboldspillere i verden. Michael Laudrup i Juventus (1985-89) og Preben Elkjær i Hellas Verona (1984-88). Over dem alle strålede imidlertid argentineren Diego Maradona. I 1984 kom han til Napoli, der af de dominerende klubber i Norditalien ikke blev regnet for det store som så meget andet fra den sydlige del af landet. Men med Mar..
199 DKK
Nøgenhed er gratis, Flemming – den ufortalte historie. At fortælle at der er en historie, og lade det være op til læseren at udfolde fortællingen er et greb der for den der er med på legen åbner op for ofte ganske overraskende handlinger. At tale i billeder er ikke sjældent en noget forvirrende disciplin, da billeder ofte avler billeder med drømmende underbevidst logik og ikke altid i fa..
199 DKK
Illustratoren Morten Voigt og forfatteren og journalisten Kim Schou har i samarbejde skabt ”Pyt”, en skæbnefortælling om en falleret, unavngiven forfatter, der gerne vil hjælpe sin datter, men på grund af skriveblokering har svært ved at levere det manuskript, han har fået forskud på og i øvrigt givet videre til sin nødlidende datter. Men ned i hans turban dumper et færdigskrevet manuskrip..
199 DKK
Fandenivoldsk + Hola Ghosts vinyl "Hate & Fight" Hvid 45 rpm hvid vinyl: Side A: Hate / To Love and Let Die Side B: Fight / Funeral March Teaser her! Oprindelig pris for begge: 290,-   En hæsblæsende og fandenivoldsk fortælling om kærlig og had, om tilgivelse og hævn. Og zombier Og gangstere Og freaks Og dinosaurus-sex Da de to ekstreme cirkusartist..
249 DKK
En hæsblæsende og fandenivoldsk fortælling om kærlig og had, om tilgivelse og hævn. Og zombier Og gangstere Og freaks Og dinosaurus-sex Da de to ekstreme cirkusartister, Jack Bradley og Tia Nwasome, bliver myrdet på deres bryllupsdag, indgår kærlighedens gudinde, Afrodite, det ultimative væddemål med krigsguden Ares: Hvis Jack og Tia bliver bragt til live igen, vil de så efterleve ..
169 DKK
Kulkælderen 4 er (surprise) den fjerde udgivelse i tegnestuen Kulkælderens løbende antologiserie. Som det nu er tilfældet med gode antologier har den et tema – men i stedet for ord, har vi valgt et foto som springbræt. Udfordringen blev, at alle på en eller anden måde skulle lade fotoets motiv indgå i sin fortælling (se fotoet i bogen overfor kolofonen). Det blev til et mørkt spring ned i ..
79 DKK
Søen er det eneste sted, hvor man kan gemme sig for det brutale og nidkære vagtmandskab, der i Henriette Rostrup og Michael Schiøler Tingsgårds dystopiske graphic novel er sat til at opretholde forbud mod løsgængeri. Vi følger en unavngiven person, der med sin følgesvend er på evig flugt i bydelen Nørrebro i et fremtidigt København, hvor ”gravhundestore rotter piler hen over mudderet, gnaver ..
169 DKK
"Ligesom jeres bil sviner, producerer jeres livsstil svin som mig!", siger hovedpersonen i finske Jyrki Nissinen (f. 1982) tegneseriemastodont om Borgtron. Borgtron er et misfoster. Han ser ud, som om et rumskib lige har kastet ham ned i Finlands mørke skove. Han er et lille alkoholisk svin, som hader sex. Han er selvdestruktiv, men også entreprenant, handlekraftig og til tider voldsom n..
149 DKK
Mathilda vender hjem til sin barndomsby for første gang i mange år. Hendes mor ligger i koma, og mens Mathilda venter på, at hun vågner, bliver hun konfronteret med fortidens genfærd. Anna Degnbols graphic novel er en bevægende og smukt fortalt historie om at vende hjem i traditionen for magisk realisme. Anna Degnbol (årgang 1993) studerer visuel kommunikation på Kunstakademiets Desig..
199 DKK
Paperback-udgaven! 5 stjerner: "Et imponerende helstøbt og flot album." Jyllands-Posten (Jakob Stegelmann) 5 stjerner: "Et overraskende sammenhængende album, hvor de tre tegnere hver især rammer stemninger og steder lige på kornet." Peter Hartung (Galleri Comicart.dk) "Det er både en bedrift og en rigtig god idé, for Lists prosa emmer i den grad af metaforer og billedskab..
149 DKK
Inktober blev opfundet i 2009 af Jake Parker. Han ville gerne blive bedre til at tegne med tusch, så han gav sig selv den udfordring at lave en tuschtegning hver eneste dag i oktober måned. Inktober er siden vokset og er blevet en tilbagevendende begivenhed. Og nu er jeg også hoppet med på bølgen. Jeg har så yderligere givet mig selv det benspænd, at tegningen skulle laves i et..
149 DKK
Er der noget sjovere end en skilsmisse?! Esben er 39 år, engelsklærer og lige flyttet i hus med sin kone Karla og deres datter Mille på 3 år. Alt er altså godt og dejligt. Men så er det, at Karla vil skilles. Hvordan håndterer man pludselig, at livet som man kender det, rives fra hinanden? Hvordan ser det ud – fra mandens side – når et ægteskab imploderer, og kampen om værdighed, hus o..
169 DKK
”Ingen vil tro denne historie. Havde jeg ikke selv set det hele med mine egne øjne og følt det på min egen krop, ville jeg pure have afvist hændelsen som det rene nonsens.” En traumatiseret mand tager os tilbage til dengang, han var ung, studerende og tog et job som opsynsmand ved et fyr på spidsen af en landtange på Fyn. Det der skulle have været en nem tjans, et ideelt studiejob over j..
169 DKK
Oprindelig pris: 199,- I juni 2015 samlede SPOT det første redaktionsmøde i Det Kongelige Biblioteks Have, Grundlovsdag og 100 året for at fruentimmere og tjenestefolk fik lov at deltage i demokratiet. Efter tre timers intensivt tegne- og skrivearbejde udkom satiremagasinet SPOT for første gang på tryk for "at sætte ild i røven på alverdens autoriteter", magthavere af alle slags - for se..
99 DKK
Goddag. Jeg er Thomas Alsop. Magiker. Illusionist. Mediesensation. De fleste af jer kender mig allerede fra mit succesfulde og ekstremt populære reality spøgelsesjæger-show, Thomas Alsop – paranormal detektiv ... Det er der, hvor jeg kommer omkring i byen og bare er for fed. Hvor jeg spreder mine gode vibrationer gennem magiens mirakler. Udover at være et komisk geni, så er jeg også Manhatt..
149 DKK
Som bekendt er det hårdt at være superhelt. Med overnaturlige kræfter følger et kæmpeansvar, og omverdenens forventninger er derfor skyhøje. Bedre bliver det ikke, når man føler sig overset af de andre supermennesker – skurke som helte – og ikke føler, at man slår til. Værst er det dog, når man på en café skal vælge hvilken type kaffe, der netop lige nu er den mest hipstersmarte at drikke! ..
99 DKK
Løvinden, Karen Blixen, var en kvinde forud for sin tid – for stor til sit land og for vild til sit køn. Det forstår franske Anne-Caroline Pandolfo at skildre med sin fantasifulde fortolkning af den eventyrlystne fortællerskes liv. Med danske Terkel Risbjergs poetiske akvareltegninger er der her skabt et bevægende og billedskønt portræt af et af dansk litteraturs største unika. Den un..
249 DKK
En ganske almindelig handelsrejsende, Gregor Samsa, vågner pludselig en morgen og finder sig forvandlet til et insekt. Franz Kafkas ”Forvandlingen” (”Die Verwandlung”), skrevet i 1912, har utvivlsomt en af litteraturhistoriens mest berømte indledninger. Og som i mange andre af Kafkas værker slås tonen an for århundredets fortællinger – fiktive som nonfiktive - med temaer som fremmedgjorthe..
199 DKK
Brahe/Hansn har rumsteret i nogle år med ”Djyon Dære”, ”Sydstjernen” og ”Atomvinterbørn”, og er nu klar med deres magnus opus, det imponerende 184 siders alt-favnende ”Okkult mekanik” – en mastodontisk, magisk og filosofisk fortælling om en mand, der vil fremmane en ny verdensorden. Magnus Finkel er arbejdsløs, men også okkultist. Han har anskaffet sig blues-legenden Robert Johnsons støv..
199 DKK
Oprindelig pris: 299,- 54 nulevende danske tegnere har kastet sig over den danske tegnings historie fra begyndelsen af 1800-tallet og frem Danske bladtegnere og forlaget Fahrenheit udsender i samarbejde ”Tegnere tegner tegnere”, der i tegneserieform tegner og skriver biografier om nogle af Danmarks største tegnere gennem tiden. Hvert portræt har sit opslag, med tegningen på højresid..
199 DKK
Året er 2027. Jordens vejrsystemer er brudt sammen. Den funklende metropol, Aurinko, er druknet. Fanget i et oversvømmet metrosystem, blandt 10.000 andre sjæle, finder vi Nikki. Hun lever sit liv i det unge undergrundsmiljø med arkadespil og smarte jakker på dagsordenen. Lige indtil hendes bror dukker op som biomekanoid. Nu er Nikki pludselig led i et oprør mod Præsident Putkos tyranniske sty..
149 DKK
Forlaget-Fahrenheit.dk © 2014