Min fjerne barndomsby

Min fjerne barndomsby
    Min fjerne barndomsby Min fjerne barndomsby Min fjerne barndomsby Min fjerne barndomsby
Status:

På Lager

Pris: 299 DKK
Antal:     - OR -  

En midaldrende mand er på vej hjem fra forretningsrejse. Tung i hovedet af tømmermænd tager han fejl af sit tog og ender pludselig i sin barndomsby, som han ikke har besøgt i mange år. Mens han venter på at komme tilbage med toget, besøger han sin mors grav, falder om foran den og vågner igen i sin fjortenårige krop, i en anden tid, men med alle sine erfaringer i behold. Han genoplever sin sorgfrie barndom, der brat endte, da faren forsvandt. Kan han ændre på det, eller må han endnu en gang opleve smerten ved at miste sin far? Og hvad med hans kone og to døtre?

Jiro Taniguchi (født 1947) debuterede som mangaskaber i begynd-elsen af 70'erne og har siden skabt en lang række roste værker, der i fortællestil og visuelt univers omhyggeligt dvæler ved roen, detal-jen og øjeblikket. Taniguchi har i de senere år tiltrukket mange læsere uden for Japan, ikke mindst i Europa, og i interviews fremhæver han også inspirationen fra europæiske serie-skabere, hvis stil og tradition han opdagede i midten af 70'erne.

"Min fjerne barndomsby" vandt i 2003 prisen for bedste ikke-fransksprogede tegneserie ved Europas største tegneseriefestival i den franske by Angoulême. I sit hjemland har Jiro Taniguchi høstet megen anerkendelse for sine værker, bl.a. Japans fineste seriepris, Osamu Tezuka Award, for "Bocchan no Jidai", der følger tilblivelsen af forfatteren Natsume Sosekis berømte roman "Bocchan" og tegner et billede af Japans moderniseringsproces i begyndelsen af det tyvende århundrede.

"Min Fjerne Barndomsby"
af Jiro Taniguchi
408 sider, hård indbinding, farver og sort/hvid
Oversat af Mette Holm
ISBN 978-87-90370-82-4
Udsendt i januar 2010

Skriv en Anmeldelse

Dit Navn:


Din Anmeldelse: Note: HTML er ikke oversat!

Antal stjerner: daarlig           God

Indtast veligst koden nedenfor:Forlaget-Fahrenheit.dk © 2014