Vildfarne piger

Vildfarne piger
    Vildfarne piger Vildfarne piger
Status:

På Lager

Pris: 149 DKK
Antal:     - OR -  

Oprindelige pris: 349,-

Kontroversiel 
erotica fra Alan Moore og Melinda Gebbie!

Året er 1913, og på det østrigske Hotel Himmelgarten indlogerer tre kvinder sig, mødes tilfældigt og fører deres erotiske fantasier ud i livet.

De tre er intet ringere end velkendte pigeskikkelse fra verdenslitteraturen, nu modnet som kvinder: Alice fra ”Alice i eventyrland” er nu gråhåret og kaldes Lady Fairchild, Dorothy fra ”Oz” er nu i 20'erne og går under navnet Dottie Gale, og Wendy fra ”Peter Pan” er blevet til mrs. Potter og gift med en midaldrende forretningsmand, der har søgt ly på hotellet for at få ro til at affærdige sine skibsrapporter.

Vi er på tærsklen til Første Verdenskrig, og midt i opbygningen til ragnarok mødes de tre kvinder og deler deres erotiske barndomsfantasier. De er både levende og altomfattende, og foruden de tre heltinder inviteres alle til at deltage, fra hotellets gæster til dets ansatte.

”Vildfarne piger” er skrevet af Alan Moore, forfatteren til nogle af de sidste 30 års mest banebrydende værker, såsom ”V for Vendetta”, ”Vogterne” og ”From Hell”, og illustreret af amerikaneren Melinda Gebbie.

De fleste kender Alan Moore, hvorimod Gebbie er lidt mindre kendt for et dansk publikum. Op igennem 70’erne deltog hun i en række antologier i den såkaldte underground-genre og var flittig bidragyder til hæfter som Wimmen’s Comix, Wet Satin og Anarchy Comics.
I 1984 flyttede hun til England og deltog i arbejdet på tegnefilmudgaven af Raymond Briggs' ”Når vinden blæser”. Herefter blev det til en lang række illustrationsarbejde, inden hun i begyndelsen af 90'erne indledte arbejdet på ”Vildfarne piger” med Alan Moore. Kapitel for kapitel (der løbende blev bragt i den amerikanske antologi Taboo) arbejdede de sig længere og længere ned i historien og dybere og dybere ned i alskens tænkelige seksuelle fantasier.

Da Melinda Gebbie endelig efter 15 år havde illustreret ”Vildfarne piger” færdig, var hun og Alan Moore så påvirket af arbejdet, at de i 2007 blev gift!

Læs selv med, når en mand og en kvinde slår sig sammen og udforsker lystens fantasier.


Vildfarne Piger
Af Alan Moore og Melinda Gebbie
320 sider i farver
Oversat af Niels Søndergaard
Isbn 978-87-92320-31-5
Udsendt juni 2013.

Skriv en Anmeldelse

Dit Navn:


Din Anmeldelse: Note: HTML er ikke oversat!

Antal stjerner: daarlig           God

Indtast veligst koden nedenfor:Forlaget-Fahrenheit.dk © 2014