Det hemmelighedsfulde selskab 2: 1969

Det hemmelighedsfulde selskab 2: 1969
    Det hemmelighedsfulde selskab 2: 1969 Det hemmelighedsfulde selskab 2: 1969
Status:

På Lager

Pris: 99 DKK
Antal:     - OR -  

Oprindelige pris: 149,50 kr.

“1969” er andet bind i en trilogi, der indledes med “1910” og afsluttes med den apokalyptiske finale “2009”.

Det Hemmelighedsfulde Selskab er skrevet af vor tids fornemmeste serieforfatter, englænderen Alan Moore, der bl.a. står bag ”From Hell”, ”V for Vendetta” og ”Watchmen”, og tegnes af landsmanden Kevin O’Neill. Det Hemmelighedsfulde Selskab blev filmatiseret i 2003 med bl.a. Sean Connery i en af hovedrollerne.

Det Hemmelighedsfulde Selskab befinder sig nu i swinging London i sommeren 1969 fyldt med flower power, sex, tjald og rock’n’roll. Men under de psykedeliske farver og budskabet om kærlighed lurer dødsensfarlige strømninger. 

Mina Murrays hemmelighedsfulde selskab er svundet ind til tre personer, og kampen mod en satanistisk sammensværgelse virker håbløs. 
Andre kræfter er også på spil: En hævngerrig gangsterchef og en professionel morder fra Soho har deres helt egen agenda. Plaget af tvivl og minder om fortidens tragedier er gruppen svækket, indtil alles veje krydses i århundredets rockkoncert i Hyde Park.
 
Det begyndte som en afgrænset fortælling, en genopdagelse af figurer fra victoriatidens populærlitteratur, der gik sammen for at redde verden. Siden er sagaen om Selskabet ekspanderet voldsomt til at omfatte adskillige bind (indtil fire på dansk) med op til flere inkarnationer af gruppen og spændende over flere århundrede i en meta-fiktiv eventyrfortælling, der ifølge fortællingens forfatter, Alan Moore, langsomt forenes i en samlet feltteori om al kultur.


Det Hemmelighedsfulde selskab 2: 1969
af Alan Moore og Kevin O'Neill
72 s. i farver - hardcover
Oversat af Per Sanderhage
ISBN 978-87-92320-18-6
Udsendt september 2010.

Skriv en Anmeldelse

Dit Navn:


Din Anmeldelse: Note: HTML er ikke oversat!

Antal stjerner: daarlig           God

Indtast veligst koden nedenfor:Forlaget-Fahrenheit.dk © 2014