Livet er ikke retfærdigt

Livet er ikke retfærdigt
Status:

På Lager

Pris: 0 DKK
Antal:     - OR -  

UDSOLGT!

En dreng begraves levende i en øde skov ... ... men kæmper sig fri og prøver at løse gåden om sin dystre fortid. Han husker ingenting fra sit liv før skoven. Skoven er fuld af mystiske kræfter, gode såvel som onde. Drengens storebror taler til ham fra de døde og hjælper ham med at huske familiens mørke hemmeligheder. Puslespillets brikker falder én efter én på plads, indtil drengen indser, hvem der har forsøgt at myrde ham og hvorfor. Her slutter historien ikke, for drengen beslutter sig for at opsøge gerningsmanden og begiver sig ud på en fantastisk rejse fra skoven til byen. Uhyggelige familiehemmeligheder, overnaturlige kræfter, og grotesk humor blander sig med optimisme og håb i denne helt specielle fortælling om en drengs forsøg på at finde og samle sin familie igen.

”Livet er ikke retfærdigt” er rigt og fantastisk illustreret med 15 unikke papirklip af Simon Bukhave, som bestemt er en af de førende illustratorer i landet.
Anders Jørgen Mogensen, født 1980. Forfatter, musiker og medindehaver af pladeselskabet Escho. Har siden 2011 udgivet bøgerne ”Virkeligheden er ikke virkelig”, ”Kødet”, ”Jeg er ikke mig selv”, ”Dryppende glorie” og ”Grønflammeskoven”.

Om romanen siger forfatteren:
“Jeg begyndte at skrive på historien i slutning af 2008 og den efterfølgende perioden skulle vise sig at være den mest dramatiske i mit liv. I april 2009 blev en af mine nærmeste venner kørt ned, lå i koma i tre måneder og er i dag stærkt hjerneskadet. I juni 2009 forsøgte en gammel ven selvmord, men mislykkedes. Året endte dog desværre med at en anden af mine venner begik selvmord. Imens sad jeg og skrev og skrev på denne bog som egentlig skulle have handlet om hvor ond verden var, men som kom til at handle om håb i en ond verden i stedet. For mig er det den vigtigste bog jeg endnu har udsendt. ”

Livet er ikke retfærdigt
Af Anders Jørgen Mogensen (med illustrationer af Simon Bukhave)
200 sider - Roman
ISBN 978-87-92320-83-4
Udsendt april 2014

Skriv en Anmeldelse

Dit Navn:


Din Anmeldelse: Note: HTML er ikke oversat!

Antal stjerner: daarlig           God

Indtast veligst koden nedenfor:Forlaget-Fahrenheit.dk © 2014