Kakerlak

Kakerlak
    Kakerlak Kakerlak Kakerlak Kakerlak Kakerlak Kakerlak Kakerlak
Status:

På Lager

Pris: 149 DKK
Antal:     - OR -  

Halfdan Pisket fortsætter i ”Kakerlak” sin biografiske tegneserieberetning, påbegyndt med den anmelderroste ”Desertør” fra 2014, baseret på interviews og anekdoter fra faderens liv.
I ”Kakerlak” lever hovedpersonen som fremmed i sit eget land, rodløs og vildfaren efter at være blevet løsladt fra et tyrkisk militærfængsel. Han ser en udvej i opslag om gæstearbejde i Nordeuropa, lægger sin blodige fortid, den ruinerede landsby og familiestumperne bag sig og rejser under falsk navn, James Pisket, til en hverdag som gæstearbejder i 1970’ernes Danmark – hvor pigerne er flottest.

Uden andet end håbet om en ny start påbegynder han sit nye liv i Danmark som fabriksarbejder. Det fører ham fra Helsingør over Ålborg til København, gennem talrige indholdsløse forhold, kuldsejlede ansættelser og epileptiske anfald og ud i vold, hashsalg og fængselsstraf. På vejen finder han dog også enkelte ting, der er hver at kæmpe for: forelskelser, venskaber og de børn, han bringer til verden.
”Kakerlak” er en personlig fortælling om gæstearbejderen, der rejser til Danmark i håbet om en lys fremtid, men kun finder sit eget uigennemtrængelige mørke; om at flygte, indtil man er trængt helt op i en krog og nødsaget til at træffe et valg.
Det er historien om den udviste indvandrer, om taxachaufføren, grønthandleren og hashsælgeren, om vildfarelsen og fremmedgørelsen, men også om kampen for at finde sig selv uanset prisen.

”Kakerlak” er andet bind i en trilogi, men de enkelte bind kan læses uafhængigt af hinanden.

Kakerlak
Af Halfdan Pisket
136 sider i farver
ISBN 978-87-92320-96-4
Udsendt marts 2015

Skriv en Anmeldelse

Dit Navn:


Din Anmeldelse: Note: HTML er ikke oversat!

Antal stjerner: daarlig           God

Indtast veligst koden nedenfor:Forlaget-Fahrenheit.dk © 2014