Pussyland Express

Pussyland Express
    Pussyland Express Pussyland Express Pussyland Express Pussyland Express Pussyland Express Pussyland Express Pussyland Express Pussyland Express Pussyland Express Pussyland Express Pussyland Express Pussyland Express Pussyland Express Pussyland Express Pussyland Express
Status:

På Lager

Pris: 0 DKK
Antal:     - OR -  

UDSOLGT!

Se trailer HER


Forlaget Fahrenheit har bedt den danske forfatter Henrik List om at remixe tre af novellerne fra hans selvbiografiske sex, drugs & rock'n'roll-kultbog "Pussyland" til tegneseriemanuskripter.

Tre af den danske tegneseries stærkeste yngre navne - Søren Mosdal, Pedro Lopez og Jørgen Bitsch - har fortolket disse historier. Hver især med inspiration fra amerikansk litteratur, tegneserie, film og billedkunst - og med fælles forankring i et moderne, hårdkogt realistisk noir-univers, som ligeledes er drivkraften i det meste af Lists forfatterskab.

I dette kongeniale spændingsfelt er det lykkedes at skabe tre helt nye, originale, visuelt meget forskellige, men narrativt kunstnerisk sammenhængende tegneseriefortællinger, der tilsammen udgør én graphic novel.

”Pussyland” tegnet af Søren G. Mosdal: Et ungt dansk par er på romantisk ferie i New York i slutningen af 1980’erne, men bor på hotel midt i det senere forsvundne red light district omkring Times Square/42nd. Street. Da parrets mandlige halvdel en nat ikke kan sove, går han sig en tur. En tur gennem en både truende og fristende asfaltjungle, der kommer til at ændre hans liv.

”Mig & Mickey” tegnet af Pedro Lopez: En socialt ambitiøs musikjournalist hænger ud med bøsser og latino-dj’s i det forfaldne, men hippe South Beach-kvarter i Miami. Hvor han i købet af de lange, suptropsiek kokainnætter også møder en af sine Hollywood-helte, skuespilleren Mickey Rourke, på en skummel bar med rockabilly på jukeboxen og dårlig karma i luften.

”76 lande og 17 moteller” tegnet af Jørgen Bitsch: En lettere fortabt rejsende – en ung europæer, der alene har kørt tusinder af miles tværs over USA i en lejet rød Ford Mustang – checker i starten af 1990’erne ind på et særdeles snusket motel i Albuquerque, New Mexico ... på vildspor for enden af den mytologiske amerikanske modervej: Route 66 ...

Pussyland Express
Af Henrik List med tegninger af Søren G. Mosdal, Pedro Lopez og Jørgen Bitsch
104 sider
ISBN 978-87-7176-038-5
Udsendt marts 2016

Skriv en Anmeldelse

Dit Navn:


Din Anmeldelse: Note: HTML er ikke oversat!

Antal stjerner: daarlig           God

Indtast veligst koden nedenfor:Forlaget-Fahrenheit.dk © 2014