Drengen der krøb i vask

Drengen der krøb i vask
    Drengen der krøb i vask Drengen der krøb i vask Drengen der krøb i vask Drengen der krøb i vask Drengen der krøb i vask Drengen der krøb i vask
Status:

På Lager

Pris: 149 DKK
Antal:     - OR -  

"Drengen der krøb" i vask handler om en dreng, der tit bliver ret beskidt, for han kan ikke lade være med at spille fodbold hele tiden.
Pyt med det, siger hans far og mor, du kan jo bare vaske dig.
Men en dag opdager han, at han bliver en lille smule mindre, hver gang han har været i bad. Han kan se det inde i spejlet. Og næste dag er det værre.

Det er der kommet en finurlig og varm højtlæsningsbog for 5-9-årige ud af.
For hvad stiller man op, når tingene pludselig en dag går lige nøjagtig modsat af, hvad man havde forventet? Hvad hvis det ikke bare går væk af sig selv? Kan man bare stikke af?
"Drengen der krøb i vask" handler også om at være anderledes, endda på en måde som man ikke selv har valgt. Og om hvordan andre begynder at kigge på en, når man ikke ligner dem.

Men det er ikke kun sørgeligt det hele. Drengen i bogen er nemlig ikke sådan en, der giver op.
Og heldigvis er der også pigen med mariehønegummistøvlerne.

Morten Riemann (f. 1967) debuterede som børnebogsforfatter med Helt til Mariannelund (2015). Året efter fulgte Den aften solen ikke gik ned. Ud over børnelitteratur skriver han satire og underviser på et gymnasium.
Leo Scherfig (f. 1968) er ud over at være illustrator en af Danmarks førende grafikere, hvilket kan ses på leoscherfig.dk

Morten Riemann
"Drengen der krøb i vask"
Illustreret af Leo Scherfig
32 sider
Vejl. pris 149,95 kr.
Isbn 978-87-71760-30-9
Udsendt august 2017

Skriv en Anmeldelse

Dit Navn:


Din Anmeldelse: Note: HTML er ikke oversat!

Antal stjerner: daarlig           God

Indtast veligst koden nedenfor:Forlaget-Fahrenheit.dk © 2014