Nøgenhed er gratis, Flemming

Nøgenhed er gratis, Flemming
    Nøgenhed er gratis, Flemming Nøgenhed er gratis, Flemming Nøgenhed er gratis, Flemming Nøgenhed er gratis, Flemming Nøgenhed er gratis, Flemming Nøgenhed er gratis, Flemming Nøgenhed er gratis, Flemming Nøgenhed er gratis, Flemming
Status:

På Lager

Pris: 199 DKK
Antal:     - OR -  

Nøgenhed er gratis, Flemming – den ufortalte historie.

At fortælle at der er en historie, og lade det være op til læseren at udfolde fortællingen er et greb der for den der er med på legen åbner op for ofte ganske overraskende handlinger.
At tale i billeder er ikke sjældent en noget forvirrende disciplin, da billeder ofte avler billeder med drømmende underbevidst logik og ikke altid i fattelig tråd med det sagt.
Nøgenhed er gratis er en samtalebog. To personer fører en til tider animeret samtale om stort og småt. Kun tavshed indfinder sig der hvor sprogløs fysik tager over.
I sidste ende er der muligvis ikke andet at sige end ”fisk”.

Kunstneren Bjørn Ignatius Øckenholt (f. 1965) er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 1993. Han har medvirket på gruppeudstillingerne “Urban human bearings”, The Ballery, Berlin (2017); “Eftre ER”, Galleri ØckenLund, Frederiksberg (2016); udsmykningsopgave i samarbejde med Dorthe Kathinka Rasmussen – Dohns Minde, Gentofte (2016); “Dialog om andre helte”, Annaborg, Hillerød kunstforening (2016); ”Hvorfor Brønshøj?”, Rytterskolen, Brønshøj (2014); ”Det ligger i stregen”, PAKHUS galleriet, Nykøbing Sjælland (2014); ”Vi bukker og hilser og løfter på baretten”, Galleri Liisberg, Hundested (2014). Desuden soloudstillingerne “Lykkelig den ungdom”, Ignatius.dk (2017); “Skitser til værker jeg ikke gider at lave”, Ignatius.dk (2016); “Små og mindre helte”, Ignatius.dk (2016); "Små og mindre helte", Vestjyllands Kunstmuseum (2014); ”D.Rag”, Copenhagen Pride, København (2014); ”Legetøj er tøj man leger i”, Galleri NORTH, København (2014); ”Frk.Verden”, Copenhagen Pride, København (2013); ”Dem der går forbi os er”, Hartz, Halmtorvet, København (2014).
Film:
http://www.ignatius.dk/film/


Kommende udstillinger og lignende:
Diverse divaer – Royal Run på Frederiksberg Alle
Den gule villa
Who are U – Gallery Neurotitan, Berlin

"Nøgenhed er gratis, Flemming"
Af Bjørn Ignatius Øckenholt
80 sider i sort/hvid
ISBN 978-87-71761-08-5
Udsendt maj 2018

 

Skriv en Anmeldelse

Dit Navn:


Din Anmeldelse: Note: HTML er ikke oversat!

Antal stjerner: daarlig           God

Indtast veligst koden nedenfor:Forlaget-Fahrenheit.dk © 2014