Når jeg skal sove

Når jeg skal sove
    Når jeg skal sove Når jeg skal sove Når jeg skal sove Når jeg skal sove Når jeg skal sove Når jeg skal sove
Status:

På Lager

Pris: 79 DKK
Antal:     - OR -  

45 procent af alle danskere har svært ved at sove, og især unge kvinder mellem 16 og 24 år kæmper med søvnen, viste tal fra Sundhedsstyrelsen tidligere i år.

Illustrator og designer Lena Nicolajsen er en af dem, der kender problemet. I sin nye grafiske novelle Når jeg skal sove skildrer hun en nat, hvor tankerne står i kø, mobilen trækker, og de små timer skrider fremad, uden at søvnen helt vil indfinde sig.

Idéen til historien opstod, da Lena Nicolajsen begyndte at tegne dagbog i stedet for at skrive dagbog.
”De mindste historier fra vores liv er ofte de mest genkendelige og har et større tema i sig. Ensomheden og fortvivlelsen er en del af søvnløsheden. Vores digitale kultur har givet os den vane at række ud efter telefonen ved det første tegn på ubehag. En vej væk fra ensomheden er at vide, at man ikke er alene. Det gjorde jeg i hvert fald den nat, da jeg ikke kunne sove! Men den her bog er også dedikeret til alle dem, der ligger med vidåbne øjne om natten og er ved at blive sindssyge af det,” fortæller illustratoren, der har samlet nogle råd mod søvnløshed sidst i bogen.

Stilen er enkel og underfundig, og Lena Nicolajsen har eksperimenteret med at håndmale illustrationerne i indigoblåt blæk i flere nuancer og lag - en teknik, der giver et stærkt visuelt udtryk.

”Jeg har altid elsket tegneserier, men min verden er ikke Wonder Woman mod Hulk. Jeg er nok tættere på tegnet chick lit i de emner, jeg tager op,” siger Lena Nicolajsen, der har et ønske om at redefinere tegnede medier og eksperimentere med dem, så de passer til hendes personlige stil.

Lena Nicolajsen:
Når jeg skal sove
20 sider i farver
ISBN 978-87-970767-1-2
Udsendt september 2018

Skriv en Anmeldelse

Dit Navn:


Din Anmeldelse: Note: HTML er ikke oversat!

Antal stjerner: daarlig           God

Indtast veligst koden nedenfor:Forlaget-Fahrenheit.dk © 2014