Pulp magma

Pulp magma
    Pulp magma Pulp magma Pulp magma Pulp magma Pulp magma
Status:

På Lager

Pris: 99 DKK
Antal:     - OR -  

Oprindelig pris: 199,-

"Splat og pjat går ubesværet hånd i hånd med fine art og referencer til den store kunst"
Fra bogens forord af Jan Sneum

Grafikeren, billedkunstneren, musikeren, forlæggeren og tegneserieskaberen Zven Balslevs værker udfoldes for første gang i den retrospektive samling ”Pulp magma”.
Bogen indeholder tegninger, grafik, plakater, flyers, pladecovers, kunstpublikationer, zines, tegneserier og malerier fra de sidste 10 år. Alt dette ledsages af et essay af cand. mag. i kunsthistorie Søren Houmann samt et interview med kunstneren selv af kunsthistorikeren Kinna Poulsen.

"Zven Balslev holder mere af det skæve, det grimme og sjove end for det storslåede og sublimt skønne. Hans billeder er på en måde uvorne både tematisk og stilistisk og minder stedvis om undergroundtegneserier, men uden den form for narrativ klarhed, der sædvanligvis præger tegneseriefortællingen. Flere af billederne har en surrealistisk fremtoning. Det åbenbare groteske præg i formsproget modsvares af en filosofisk dybde i en vrimmel af figurative og abstrakte billedelementer af ting og indvolde, samt henvisninger til et internt og lukket billedunivers, der ikke helt lader sig afkode."
Kinna Poulsen

"Balslev leverer en konstant vedkommende undersøgelse af relationen mellem kunst og civilisation; en undersøgelse, der retter sig mod en kaotisk, ulogisk verden, som svært, om overhovedet, lader sig kapere og svært, om overhovedet, lader sig gengive meningsfuldt”
Søren Houmann

Med forord af Jan Sneum, essay af Søren Houmann og Interview med Zven Balslev af Kinna Poulsen.

Zven Balslev (f. 1977) er uddannet fra det Kongelige Danske Kunstakademi i 2006 (MFA i maleri og grafik), og har siden udstillet både i ind- og udland. Bl.a. repræsenteret på Statens Museum for Kunsts Kobberstiksamling. Han er tilknyttet det franske forlag og kunstnernetværk Le Dernier Cri og har som redaktør stået bag forlaget Smittekilde (1998-2012) og Cult Pump.

Zven Balslev:
Pulp magma: tegninger, grafik, etc 2006- 2016
200 sider, rigt illustreret
ISBN 978-87-7176-063-7
Udsendt februar 2017

 

Skriv en Anmeldelse

Dit Navn:


Din Anmeldelse: Note: HTML er ikke oversat!

Antal stjerner: daarlig           God

Indtast veligst koden nedenfor:Forlaget-Fahrenheit.dk © 2014