Pyt

Pyt
    Pyt Pyt Pyt Pyt Pyt Pyt Pyt
Status:

På Lager

Pris: 199 DKK
Antal:     - OR -  

Illustratoren Morten Voigt og forfatteren og journalisten Kim Schou har i samarbejde skabt ”Pyt”, en skæbnefortælling om en falleret, unavngiven forfatter, der gerne vil hjælpe sin datter, men på grund af skriveblokering har svært ved at levere det manuskript, han har fået forskud på og i øvrigt givet videre til sin nødlidende datter.

Men ned i hans turban dumper et færdigskrevet manuskript, som hans forlægger begejstres for og med stor succes blandt kritikere og publikum udgiver. Spørgsmålet i denne veldrejede og tragikomiske fortælling er, hvor dette manuskript kommer fra, og vi følger hovedpersonens skrupler og angst for at blive afsløret som den helt store litterære bluffer.


Sammen har Morten Voigt og Kim Schou skrevet en veloplagt fortælling, visuelt eksekveret i overlegen stil af Morten Voigt, mangeårig illustrator og grafiker for en lang række af landets dag- og fagblade samt magasiner.

Morten Voigt vandt Pingprisen 2017 som årets journalistiske tegner. Han har været illustrator for en række aviser og magasiner, bla. Jyllands-Posten, Ud & Se og siden 2010 Kristeligt Dagblad foruden mange fagblade.
Kim Schou er tidligere visuel redaktør på Kristeligt Dagblad, hvor hans arbejde med fortælleformer har vundet danske og internationale priser. I 2017 modtog han DONA's ærespris, der gives for en særlig indsats for digital journalistik. Han er kodende journalist, designer, forfatter og arbejder som DR's redaktør for digitale fortællinger.

Kim Schou og Morten Voigt:
”Pyt”
144 sider
ISBN 978-87-7176-095-8
Udsendt april 2018

 

Skriv en Anmeldelse

Dit Navn:


Din Anmeldelse: Note: HTML er ikke oversat!

Antal stjerner: daarlig           God

Indtast veligst koden nedenfor:Forlaget-Fahrenheit.dk © 2014