Den himmelske bibendum

Den himmelske bibendum
    Den himmelske bibendum Den himmelske bibendum
Status:

På Lager

Pris: 149 DKK
Antal:     - OR -  

Oprindelig pris: 299,50 kr

Der skal meget til at ryste New York Sur Loire – verdens mest almægtigste, glimtende og glitrende, pulserende og prustende – nummer 1 blandt hovedstædernes hovedstæder. Og meget tyder da heller ikke på, at livets vante vanvid skal afbrydes i sin vante gang, da en lille sæl lunter af borde i byens havn.

Men bag kulisserne i denne storstædernes storstad bliver der smedet og rænket, for noget stort er under opsejling, og her skal sælen Diego spille en central rolle, når himmel og helvede, had og kærlighed tørner sammen i århundredets magtkamp.

”Den himmelske bibendum” er skabt af franskmanden Nicolas de Crécy, årgang 1966 og en af sin generations fremmeste tegnere. Født i tegneseriefestivalbyen Angoulême har han siden skabt en række værker, der i barok fortællestil og med tegninger, der spænder fra Gustav Klimt til André Franquin, har tryllebundet læserne i de sidste årtier.

Synes man at genkende stilen, er det måske være på grund af tegnefilmen ”Trillingerne fra Belleville”, instrueret af Sylvain Chomet, mangeårig forfatter til de Crécys fortællinger.
Sammen skabte de kortfilmen ”Den gamle dame og duerne” (der er med på den danske dvd-udgave af ”Trillingerne fra Belleville”), mens Chomet herefter gik solo med ”Trillingerne fra Belleville”.
Ved filmens premiere beskylte de Crécy imidlertid Chomet for at plagiere hans tegnestil og dermed være grunden til, at deres samarbejde gik i opløsning.

Nu er det endelig op til danske læsere at bedømme de grafiske ligheder mellem trillingerne og den himmelske bibendum – og tage med på en rejse ind i de Crécys fantasiverden.

Den himmelske bibdendum
Af Nicolas de Crécy
208 sider i farver

Isbn 978-87-92320-28-5
Udsendt april 2012

- You're the match of Jericho that will burn this whole madhouse down.
Cocteau Twins: "Iceblink Luck"

 

 

Skriv en Anmeldelse

Dit Navn:


Din Anmeldelse: Note: HTML er ikke oversat!

Antal stjerner: daarlig           God

Indtast veligst koden nedenfor:Forlaget-Fahrenheit.dk © 2014