De tre detektiver: Fodboldfælden

De tre detektiver: Fodboldfælden
    De tre detektiver: Fodboldfælden De tre detektiver: Fodboldfælden
Status:

På Lager

Pris: 99 DKK
Antal:     - OR -  

Oprindelig pris: 129,50 kr

Et fodboldhold bliver udsat for mystiske hændelser. De tre detektiver bliver sat på sagen og går grundigt til værks. Er der en forbandelse på spil eller er der en forklaring?

I mange år var serien kendt som Alfred Hitchcock og de tre detektiver, der dannede rammen om en række fortællinger om de tre venner Jupiter Jones, Pete Crenshaw og Bob Andrews’ eget detektivbureau i deres hjemby Rocky Beach, en fiktiv forstad til Los Angeles.
Drengene fik stor succes med deres bureau, ikke mindst da den berømte filminstruktører, Alfred Hitchcock ofte henviste venner og bekendte til dem. Forfatter var Robert Arthur, som var god ven til Alfred Hitchcock, og som derfor fik lov til at bruge Hitchcocks navn og lade den store filminstruktør optræde aktivt i bøgerne.
Den første bog udkom i 1964, og serien blev et kæmpehit fra starten, og efter 11 bøger overlod Arthur forfattergerningen til andre kræfter. I dag, over 50 år efter fremkomsten, produceres der stadig nye episoder og bogserien er populær som aldrig før.

De tre detektiver: "Fodboldfælden"
Af André Marx
126 sider
Oversat af: Michael Gabelgaard Nielsen
udsendt december 2013

Skriv en Anmeldelse

Dit Navn:


Din Anmeldelse: Note: HTML er ikke oversat!

Antal stjerner: daarlig           God

Indtast veligst koden nedenfor:Forlaget-Fahrenheit.dk © 2014