De tre detektiver: Skrækkens dal

De tre detektiver: Skrækkens dal
Status:

På Lager

Pris: 99 DKK
Antal:     - OR -  

Oprindelig pris: 129,-

Dybt inde i Magic Mountains vågner en kvinde bag rettet i sin bil. Hun har ingen idé om, hvor hun er, og hendes hoved gør ondt. Det eneste, hun kan huske, er en indianer med ørnemaske, som hun om natten bar ud af sin bil ...
Politiet tvivler på kvindens forklaring, men De tre detektiver tror hende naturligvis! Uforfærdet drager de ud i skrækkens dal for at opleve en sand rædselsnat ...

I mange år var serien kendt som Alfred Hitchcock og de tre detektiver, der dannede rammen om en række fortællinger om de tre venner Jupiter Jones, Pete Crenshaw og Bob Andrews’ eget detektivbureau i deres hjemby Rocky Beach, en fiktiv forstad til Los Angeles.

Drengene fik stor succes med deres bureau, ikke mindst da den berømte filminstruktører, Alfred Hitchcock ofte henviste venner og bekendte til dem. Forfatter var Robert Arthur, som var god ven til Alfred Hitchcock, og som derfor fik lov til at bruge Hitchcocks navn og lade den store filminstruktør optræde aktivt i bøgerne.
Den første bog udkom i 1964, og serien blev et kæmpehit fra starten, og efter 11 bøger overlod Arthur forfattergerningen til andre kræfter. I dag, over 50 år efter fremkomsten, produceres der stadig nye episoder og bogserien er populær som aldrig før.

Ben Nevis:
De tre detektiver: "Skrækkens dal"
140 sider
Isbn 978-87-7176-016-3
Udsendt december 2015

Skriv en Anmeldelse

Dit Navn:


Din Anmeldelse: Note: HTML er ikke oversat!

Antal stjerner: daarlig           God

Indtast veligst koden nedenfor:Forlaget-Fahrenheit.dk © 2014