Captain Kentucky

Captain Kentucky
    Captain Kentucky Captain Kentucky Captain Kentucky Captain Kentucky Captain Kentucky Captain Kentucky
Status:

På Lager

Pris: 199 DKK
Antal:     - OR -  

Oprindelige pris: 299,-

Er det en fugl? Er det et fly? Der det Superman?
Overhovedet ikke! Det er Captain Kentucky - Louisevilles katastrofe af en superhelt!

Eventyrerne fra "Pertwillaby-fortællingerne" fortsætter i denne bog: Lancelot Pertwillaby starter på et nyt kapitel i sit liv som reporter på avisen Louisvilles Times, men allerede på første dag på jobbet bliver han udsat for (okay, det bliver dumpet ned i hovedet på ham) det radioaktive affald Octa-Hexa-Snask. Ud af Octa-Hexa-Snasket opstår Captain Kentucky - Louisvilles (og verdens) eneste superhelt.
Louisville har aldrig været mere sikk... æh ... usikker ...

Captain Kentucky kørte som avisstribe i The Louisville Times hver lørdag i årene 1979-1982. Det er en af de mest unikke avisstriber nogensinde - ligesom den er en af de mest referencefyldte og personlige avisstriber nogensinde. Arbejdet med og på den var mere omfattende end Don Rosas hovedværk "Her er dit liv, Joakim".

Don Rosa er kendt som en af vor tids største og nyskabende Disney-serieskabere. Hans finurlige sans for detaljer og for at skrue en storslået historie sammen har givet ham fans verden over og indbragt ham mange priser og hædersbevisninger. Denne bog indeholder andet skridt i starten af hans glorværdige karriere, der begyndte med "Pertwillaby-fortællingerne".

 Captain Kentucky
Don Rosa
Oversat af Thomas Schrøder
176 sider
ISBN 978-87-7176-058-3
Udsendt november 2016

Skriv en Anmeldelse

Dit Navn:


Din Anmeldelse: Note: HTML er ikke oversat!

Antal stjerner: daarlig           God

Indtast veligst koden nedenfor:Forlaget-Fahrenheit.dk © 2014