Sam Zabel og den magiske pen

Sam Zabel og den magiske pen
    Sam Zabel og den magiske pen Sam Zabel og den magiske pen Sam Zabel og den magiske pen Sam Zabel og den magiske pen Sam Zabel og den magiske pen Sam Zabel og den magiske pen Sam Zabel og den magiske pen Sam Zabel og den magiske pen Sam Zabel og den magiske pen Sam Zabel og den magiske pen
Status:

På Lager

Pris: 99 DKK
Antal:     - OR -  

Oprindelig pris: 199,-

Dylan Horrocks har begået dette fantasifulde værk, som netop handler om fantasien - Og ikke mindst fantasiens magt over os mennesker. I ledtog med et farverigt persongalleri følger vi den mere eller mindre fallerede tegneserieforfatter Sam Zabels eventyrlige og handlingsrige rejse igennem tegneseriens mangfoldige universer i hans søgen efter det - for ham - allerhelligste: Den fantasi, som han føler, at han har mistet.

”Denne bog er nødvendig for alle, der føler sig lammet af den åndelige forvirring over den digitale tidsalder. Horrocks udforsker historiefortællingens rolle og ansvar, jonglerer med genrerne og tager fat i tegneseriens form og virkemidler og finder frem til den smittende, legesyge magi, der engang herskede i mediet. Som hans ”Hicksville” bør denne bog befinde sig i enhver samling.”
Craig Thompson, skaber af bla. ”En dyne af sne” og ”Habibi”

”Sam Zabel og den magiske pen er en udviklingshistorie om gammel dages fortællinger og et spøgefuldt bjørnekram til fremtidige historiefortællere. En ubesværet læst magisk fortælling fra start til slut.”
Scott McCloud, skaber af bl.a. ”Tegneserier, fornøjelse – fremstilling – forståelse”

”Sam Zabel og den magiske pen er en tour de force. Der er noget meget rent over Dylan Horrocks tegneserier. Det er måske et mærkeligt ord til at beskrive denne fortælling, som handler meget om begær. Men Horrocks’ stil og forestillingsevne flyder begge så frit og åbenbart direkte fra kilden. Hvis du nogensinde har ønsket, at Hergé havde skrevet tegneserier for voksne – fantastisk tegnede, morsomme eventyr, der udforsker midtlivskrisen – er dit ønske hermed opfyldt.
Alison Bechdel, skaber af bl.a. ”Bedemandens datter”

Dylan Horrocks ble v født i 1966 og bor i Auckland, New Zealand. Han er skaberen af den grafiske fortælling ”Hicksville”, samlingen ”Incomplete Works” og føljetonserierne Pickle  og Atlas. Desuden har han skrevet Batgirl for DC Comics og Hunter: The Age of Magic for forlaget Vertigo.

 

Sam Zabel og den magiske pen
Af Dylan Horrocks
234 sider i farver
Oversat af Paw Krogsbæk Mathiasen
ISBN 978-87-92320-98-8
Udsendt februar 2015

Skriv en Anmeldelse

Dit Navn:


Din Anmeldelse: Note: HTML er ikke oversat!

Antal stjerner: daarlig           God

Indtast veligst koden nedenfor:Forlaget-Fahrenheit.dk © 2014