Dine øjne tåler ikke synet

Dine øjne tåler ikke synet
    Dine øjne tåler ikke synet Dine øjne tåler ikke synet Dine øjne tåler ikke synet Dine øjne tåler ikke synet Dine øjne tåler ikke synet Dine øjne tåler ikke synet Dine øjne tåler ikke synet Dine øjne tåler ikke synet Dine øjne tåler ikke synet Dine øjne tåler ikke synet Dine øjne tåler ikke synet
Status:

På Lager

Pris: 99 DKK
Antal:     - OR -  

Oprindelig pris: 249,-

I en fjern fremtid er Europa efter en lang, udmarvende krig et affolket kontinent med få samfund, der lider under hungersnød og styres med hård hånd af religiøse fundamentaliser. Danmark var en af taberne i krigen, og det tidligere så grønne, kølige og frodige ørige er nu en gold ørken.

I sin hjemby i Vestjylland har Morten Jensen hørt om en enklave ved navn Paris, der stadig holder fast i en samfundsorden, der minder om 2000-tallets civilisation. Han sætter sig for at drage igennem ødemarken til den tidligere så storslåede stad nede i Europa. Undervejs får han følgeskab af en mystisk kvinde og en slavedreng. Det bliver en lang og farefuld færd med en uudgrundelig og angivelig uvurderlig last i et sølvskrin.


Paris. Religiøs fanatisme. Lyder det lidt for bekendt? Måske, men "Dine øjne tåler ikke synet" er først og fremmest en dystopisk fremtidsfortælling, hvor alle midler tages i brug for at overleve under meget barske vilkår.


Preben Haarup, født i 1967, bor i København, er uddannet journalist, arbejder hos Haase Forlag og er forfatter til romanerne ”Made in Cuba”, ”Somas og Thomas” og ”Laudrup af Kosova”.
Mere info om forfatteren og tidligere udgivelser: prebenhaarup.dk.

Dine øjne tåler ikke synet
Af Preben Haarup
344 sider
ISBN 978-87-7176-034-7
Udsendt marts 2016

Skriv en Anmeldelse

Dit Navn:


Din Anmeldelse: Note: HTML er ikke oversat!

Antal stjerner: daarlig           God

Indtast veligst koden nedenfor:Forlaget-Fahrenheit.dk © 2014