Grise i krise

Grise i krise
    Grise i krise Grise i krise Grise i krise Grise i krise Grise i krise Grise i krise Grise i krise
Status:

På Lager

Pris: 149 DKK
Antal:     - OR -  

Big Joe bor i Hørmestrup og lever af at slagte grise, ånder for squaredance og drømmer om at få råd til at åbne Big Joe’s Dance Studio.
Men en dag styrter hans stald sammen, og der er ikke andet at gøre end at bygge en ny og anskaffe sig nye grise. Alt går godt i starten, da Big Joe denne gang vil sørge for så gode forhold som muligt; alligevel klager grisene over deres forhold. Især grisen Ole nægter at indordne sig, og straks udbryder der konflikt mellem mand og gris.

”Jamen, hvis alle skal være glade, så skal du jo også være glad, ik’ Ole?” trygler Big Joe.

”Grise i krise” er en morsom og tankevækkende bog til børn, men som voksne også vil få stort udbytte af, om dyrevelfærd, økologi, ytringsfrihed, milimeter-retfærdighed og hvor svært det kan være at åbne en danseskole.

Bogen er et samarbejde mellem forfatteren Line Leonhardt og illustratoren Palle Schmidt, der samtidig også er mand og kone og far og mor til Ella på 10 år og Laura på 6.
Sammen har de også skrevet og tegnet ”Noas Ark II” i 2009 (Leonhardts debut) og Nelson-bøgerne (”Nelson og zombiefødselsdagen” og ”Nelson på ulvejagt”).

Line Leonhardt er uddannet fra Forfatterskolen for Børnelitteratur (2014) og har foruden sine børnebøger lavet børne-tv til DR Ultra, speak til PS3-spillet Ratchet & Clank, og for tiden underviser hun unge skrivelystne i Forfatterspirernes Skriveklub.
Palle Schmidt har en række roste graphic novels bag sig, ”Blodets konkubine”, ”Stiletto” og seneste Thomas Alsop, lavet direkte til det amerikanske marked, men også udsendt på dansk af Fahrenheit.

”Grise i krise”
Line Leonhardt med illustrationer af Palle Schmidt
32 sider
ISBN 978-87-7176-050-7
Udsendt august 2016

Skriv en Anmeldelse

Dit Navn:


Din Anmeldelse: Note: HTML er ikke oversat!

Antal stjerner: daarlig           God

Indtast veligst koden nedenfor:Forlaget-Fahrenheit.dk © 2014