Kongefløjten

Kongefløjten
    Kongefløjten Kongefløjten Kongefløjten Kongefløjten Kongefløjten Kongefløjten
Status:

På Lager

Pris: 149 DKK
Antal:     - OR -  

I et drømmeagtigt og underfundigt billedsprog følger læseren drengen Eli gennem en række dramatiske møder med en skovpige, en gylden hval, talende traner, samt en avislæsende trold. Alt dette sker imens at Eli forsøger at overbevise en talende og bevidst kongekrone om, at han selv kunne blive en rigtig konge og bære kronen på sit hoved.

Siden 2014 har Rasmus Svarre arbejdet på et nordisk æstetisk univers af tegninger holdt i kul og pastel på tonet karduspapir. Resultatet er et stærkt personligt udtryk, der illustrerer en særlig sensibilitet af mørke og surrealisme, dette udtrykt gennem en poetisk bearbejdning af myter og folkeeventyr.

”Kongefløjten” tager således tråden op fra Rasmus Svarres anmelderroste ”Lille Rød” fra 2016, der fik disse ord med på vejen:

Lektørudtalelse: Flot, fantasifuld og dyster gendigtning af folkeeventyret "Rødhætte". Billedbog for eventyrelskere i alle aldre."
Børn i Byen: "Bogen er fyldt med vidunderlige illustrationer, der giver bogen et smukt og dragende udtryk".

Bogrummet: "Sød og poetisk nyfortolkning af Rødhætte. Den er fint tegnet og historien går ikke helt som den plejer".

Rasmus Svarre har et dusin bøger på sit CV med illustrationer til primært egne fortællinger men også til forfatterne Merete Pryds Helle og Oscar K samt filosoffen Ander Fogh Jensen.

Rasmus Svarre:
Kongefløjten
Af Rasmus Svarre
40 sider i farver
ISBN 9788771760941
Udsendt august 2018

Skriv en Anmeldelse

Dit Navn:


Din Anmeldelse: Note: HTML er ikke oversat!

Antal stjerner: daarlig           God

Indtast veligst koden nedenfor:Forlaget-Fahrenheit.dk © 2014